|
Post Reply
Andy 2006-06-11 23:45
Not quite sure what i've done but was hoping you could tell me how to undo it: When ever I play a video file, even in half screen mode on WM10 on my primary monitor, it plays full screen on my second. This is the same when making a VCD through nero, the small video box showing where the recording is upto shows full screen on second monitor. I'm pretty sure it's something to do with the video-mirroring but how do i get it to stop using my second monitor without asking?
|
Christian Studer 2006-06-12 08:59
Disabling video mirroring should fix the problem, see the FAQ for details on doing this.
Christian Studer - www.realtimesoft.com
|
vooccie 2026-02-25 21:24
Čau lidi! Kolega v práci v Olomouci mi vyprávěl, jak včera vyhrál balík, tak jsem to musel večer zkusit taky. Byl jsem dost skeptický, protože v pokeru mi to nikdy moc nešlo a sázky končily špatně. Jenže na https://rolldorados.cz se mi podařilo vyhrát víc, než jsem kdy doufal. Nejenže jsem pokryl své dřívější sázky, ale automaty mi vygenerovaly zisk, který mi zaplatí celou dovolenou u moře. Je super vidět, jak se dá během pár hodin změnit bilance.
|
Post Reply
|